Calitatea unui produs poate fi influentata si de ambalajul in care acesta se afla. Iar alegerea ambalajului perfect pentru un anume produs devine pe cat se poate de dificila atunci cand nu stiti ce criterii trebuie sa aveti in vedere.

Tocmai de aceea, in acest articol veti regasi cateva dintre cele mai utile informatii legate de alegerea unor ambalaje potrivite pentru produsele pe care doriti sa le depozitati sau sa le transportati.

Ce produse de ambalare aveti la dispozitie?

Exista diverse produse de ambalare pe care le puteti alege in functie de nevoile specifice pe care le aveti. Iar All In Packaging va ofera o gama extrem de variata de ambalaje pentru produsele dumneavoastra,  de la flacoane sau dozatori la tuburi, cutii de carton si diverse alte recipiente pentru produse lichide sau solide. 

Din categoria dozatorilor, puteti alege pulverizatoare de tip spray sau pompite, trigger spray sau pompite pentru spumare, pompita galon si airless. De asemenea, puteti alege flacoane din plastic sau cutii farmaceutice, produse din sticla, tuburi, canistra sau seturi formate din sticle si pulverizator, flacoane si pulverizator cu maner, flacoane si capace, flacoane si pompite si altele. Oricare dintre aceste produse va poate ajuta sa realizati idei unice de ambalare pe care le puteti comanda impreuna cu ambalaj, etichetare si umplere. 

De ce criterii trebuie sa tineti cont in alegerea produselor de ambalare 

In alegerea produselor de ambalare, este nevoie sa tineti cont inainte de toate de nevoile specifice pe care le aveti: este vorba despre ambalarea unor materiale lichide sau solide, despre cantitatea pe care doriti sa o ambalati sau despre scopul utilizarii produselor ambalate.

Toate aceste criterii si nu numai vor decide tipul de ambalaj pe care trebuie sa il alegeti pentru produsele dumneavoastra. 

Pe cat de mici si neinsemnate par, pe atat de mult conteaza in procesul de ambalare a unor diverse produse. Este vorba despre capacele cu care sunt prevazute produsele de ambalare, iar in acest sens este nevoie sa tineti cont de designul pe care il are un capac, de modul de deschidere sau de tipul de recipiente cu care acestea se potrivesc.

In acest sens, puteti alege capace disc top, flip top, push pull in functie de tipul deschiderii, capace filetate sau snap on, capace in diverse dimensiuni si culori, astfel incat sa fie utilizate intr-un scop specific in vederea unei ambalari potrivite. 

Daca fabricati sau comercializati materiale de ambalare, prin intermediul portalului All In Packaging puteti contacta cumparatorii in vederea vanzarii de ambalaje potrivite pentru orice tip de produs de care clientii au nevoie.