Scaunele potrivite pentru living si bucatarie

Conform designerilor de interior intotdeauna piesele de mobilier trebuie alese in functie de stilul in care alegem sa decoram incaperile si de functionalitatea acestora.


O incapere indiferent de functionalitatea ei va trebui amenajata conform nevoilor, gustului si gradului de confort dorit de cei care folosesc acel spatiu. Astfel ca uita de acele piese de mobilier simandicoase care doar atrag privirea, iar cand vine vorba de confort nu poti sta comod mai mult de cateva minute.

Asadar, ti-am organizat o lista cu cateva sfaturi care te vor ajuta sa alegi scaunele potrivite pentru living sau bucatarie.

Stabileste marimea potrivita

Chiar daca ai vazut intr-un magazin niste scaune adorabile, nu te grabi sa le cumperi pana cand nu verifici daca dimensiunile acestora se potrivesc in decorul incaperii.

Pentru a beneficia de suficient spatiu de manevra pentru o masa cu scaune de jur imprejur, ai nevoie grosso modo de o suprafata aproape de trei ori mai mare decat cea a mesei.

In cazul bucatariei inaltimea scaunului depinde de inaltimea mesei. Acesta va trebui sa incapa sub masa cand nu este folosit si sa asigure suficient spatiu pentru picioare cand te asezi.

Distanta ideala (d) dintre tablia mesei si scaun este de aproximativ 30 de centimetri, asa ca scaunul potrivit nu va trebui sa fie mai inalt decat diferenta dintre inaltimea mesei si (d), dar nici mai scund.

Citeste continuarea articolului aici: Scaunele potrivite pentru living si bucatarie

{{clean2}}
{{clean3}}

Similar Articles

Comments

Cele mai populare