Noptierele, piesele de mobilier indispensabile!

Noptierele sunt piese de mobilier cu un farmec aparte, indispensabil pentru mobilier.

Sunt mici piese de mobilier care se pun de o parte si alta a patului pentru a-l pune cel mai bine in valoare. Aici, pe ele, se mai poate pune si o veioza noptiera seara, pentru a ilumina discret totul.

Astfel ca, o noptiera este o mobila dormitor indispensabila. Gratie materialului sau, a formei si stilului sau este cea care va infrumuseta dormitorul. Care sunt insa cele mai frumoase modele de noptiere pe care sa mizezi si tu? Vei afla in cele ce urmeaza.

Modele de noptiere cu un stil industrial

Dormitoarele cu un stil industrial sunt cele care evoca modernitatea. Stilul contemporan al decoratiunilor influenteaza astfel alegerea unei noptiere Dedeman. Alege astfel modele de noptiere care sa fie facute din cel mai bune si mai robuste materiale.

Modelele cu linii mai delicate sunt cele care te vor ajuta sa te bucuri de cel mai sic dormitor. Poti alege astfel si tu cea mai frumoasa dualitate intre lemn si metal pentru a conferi dormitorului un plus de farmec.

Noptierele in stil scandinav sunt si ele cel mai frumoase

Amatorii de decoratiuni minimaliste sau mai simple, vor adora cu siguranta modelele de noptiere in stil scandinav, mai ales modelele de noptiere albe. Poti alege astfel si tu modele de noptiere Ikea in tonuri mai dulci si nuante mai neutre.

Citeste continuarea aici: Noptierele, piesele de mobilier indispensabile!

Similar Articles

Comments

Cele mai populare