De ce să incluzi blugii în outfit-ul tău

Conceput iniţial ca materie primă pentru crearea salopetelor de lucru, denimul a devenit astăzi unul dintre cele mai apreciate materiale, atât ca textură, cât şi ca aspect.

Designerii includ acest material în piese vestimentare şi accesorii din ce în ce mai variate, creând o serie foarte largă de produse moderne, confortabile şi foarte practice.

De ce denim?

Atât bărbaţii, cât şi femeile adoptă din ce în ce mai mult piesele vestimentare din blugi. Este un material extrem de plăcut şi uşor de purtat, este rezistent, se spală uşor şi poate fi inclus în multe tipuri de abordări.

De la atât de apreciaţii pantaloni din denim, până la cămăşi, jachete, fuste, sarafane, veste, şepci sau pălării, toate se bucură de o mare apreciere din partea celor care doresc să îşi creeze ţinute moderne, tinereşti şi foarte practice.

Denimul permite jonglarea cu foarte multe elemente, astfel că o pereche de blugi va putea fi purtată cu o cămaşă, un pulover sau cu un sacou, potrivindu-se atât cu încălţămintea sport, cât şi cu cea clasică.

Astfel, blugii devin must have-ul oricărui dressing, fiind piesa de rezistenţă în jurul căreia se pot crea  outfituri originale şi moderne.

Blugii în ţinutele feminine

Modele de blugi de damă te pot purta printr-o paletă foarte amplă de abordări stilistice, ajutându-te să îţi creezi ţinute complexe, comode şi moderne.

Există o gamă generoasă de modele şi croieli, astfel că poţi include perechea de blugi atât în ţinutele office, cât şi în cele urban casual sau sport.

De la blugii drepţi, până la cei skinny, de la pantalonii decupaţi, până la cei trei sferturi sau scurţi, aceştia te pot ajuta să îţi realizezi un look extrem de tineresc şi practic, mereu în trend şi întotdeauna potrivit oricărui context.

Poartă o pereche de blugi evazati atunci când mergi la o întâlnire romantică, combinând-o cu o bluză scurtă imprimată şi cu o pereche de pantofi sport, teniși albi reprezentând o alegere foarte bună.

De asemenea, îţi poţi crea o ţinută casual, purtând perechea de blugi preferată  cu o bluză vaporoasă sau un top şi  adăugând o pereche de saboţi sau sandale cu platformă.

Citeste continuarea articolului aici.

Similar Articles

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populare