Cele mai importante piese de mobilier multifunctionale intr-o garsoniera

Iti doresti o garsoniera cocheta care sa se potriveasca stilului si personalitatii tale, dar spatiul limitat iti da batai de cap? Alee mobilierul multifunctional combinand functionalitatea si design-ul deosebit.


Atunci cand spatiul in care traiesti este unul de dimensiuni mici, fiecare centimentru conteaza cand vine vorba de amenajare sau decorare.

Poti da un plus valoare incaperii prin vopsirea peretilor in culori deschise, depozitarea pe verticala, asezarea strategica a oglinzilor sau alegerea pardoselii de aceeasi culoare atat in living cat si in bucatarie.

Sunt foarte multe variante prin care poti da senzatia de mai mult spatiu in functie de necesitatile tale, insa noi iti vom prezenta 5 dintre piesele de mobilier functionale care te vor ajuta sa amenajezi cu stil garsoniera.

Canapea extensibila, cu spatii de depozitare

Care e prima piesa care iti vine in minte cand spui mobilier multifunctional? Cel mai frecvent raspuns este canapeaua extensibila, care, de altfel, este si foarte des intalnita in locuintele cu suprafete mici.

Pe langa faptul ca se poate transforma intr-un pat confortabil, pe care il poti strange in timpul zilei, canapeaua are si un spatiu generos de depozitare. Aici poti aseza pernele, pilota, asternuturile sau chiar hainele care nu sunt de sezon.

Pe acestea din urma e bine sa le organizezi in saci vidati atat din motive de economie a spatiului, cat si pentru a proteja tesatura hainelor.

Masuta de cafea prevazuta cu sertare

Citeste continuarea articolului aici: Cele mai importante piese de mobilier multifunctionale intr-o garsoniera

Similar Articles

Comments

Cele mai populare