Amenajarea unui dormitor ca in reviste

Pentru a obtine un dormitor de lux nu trebuie sa cheltui o avere. Cheia realizarii acestui lucru este sa gasim formula potrivita pentru a ne face dormitorul sa se simta ca un spatiu de lux.

Dormitorul este una dintre incaperile carora, in comparatie cu timpul pe care il petrecem in el, le acordam cea mai mica atentie. Bineinteles, cea mai mare parte a acestui timp este petrecuta dormind. Tocmai de aceea, pentru a favoriza un somn bun si odihnitor, este important sa il decoram cu grija.
.
Te gandesti sa faci o schimbare de decor in dormitorul tau? Daca iti doresti sa obtii un rezultat spectaculos, dar ai o mie de indoieli cand vine vorba de a te apuca de treaba, iti vom oferi cateva sfaturi grozave si simple pentru a-ti decora camera fara sa te pierzi pe drum, in timp ce vei urmari cum dai forma pas cu pas unui adevarat dormitor de revista.

Asigura-te ca patul este in centrul atentiei

Patul este cel mai important element dintr-un dormitor, asa ca este necesar ca acesta trebuie sa atraga toate privirile. Primul pas este alegerea unui design potrivit, in functie de dimensiunea camerei.

Citeste continuarea aici: Amenajarea unui dormitor ca in reviste

Similar Articles

Comments

Cele mai populare