Alegerea biroului de lucru in functie de spatiu

In momentul cand incepem sa lucram sau sa studiem, este necesar sa alegem un birou de lucru care se adapteaza perfect necesitatilor noastre, pentru ca o astfel de piesa de mobilier nu este o simpla masa peste care punem lucrurile noastre.

Exista o gama larga de birouri de unde putem alege in functie de utilitatea pe care o cautam in acest tip de mobilier.

Lucratul cu obiecte mari si voluminoase, cum ar fi biroul unui artist sau arhitect nu este acelasi lucru cu munca de la un laptop, care opcupa un spatiu minim.

Mai presus de toate, daca mai si studiezi, trebuie sa ai mai mult loc pentru a avea toate materialele si cartile la indemana, avand intotdeauna spatiul de depozitare adecvat pentru a asigura o organizare eficienta.

Daca ai nevoie de un birou de lucru pentru acasa, adapteaza-l in functie de nevoile tale cu aceste sfaturi pe care ti le oferim pentru a fi sigur ca vei face alegerea corecta a acestei piese de mobilier.

Biroul de la munca versus biroul de acasa

Cu totii ne-am dori sa avem un birou acasa ca cel de la serviciu,unde sa ne putem desfasura activitatea fara absolut nici o problema, sa il decoram cu diferite accesorii dupa bunul plac, unde putem aseza tot ce avem nevoie si sa fie totul la indemana.

Diferenta intre biroul de la serviciu si biroul de acasa este, de cele mai multe ori, determinata de spatiul disponibil. Avand in vedere ca nu toti dispunem de un spatiu generos pe care sa il alocam in intregime unei camere de lucru, tine cont de spatiul pe care il ai in camera in care urmeaza sa lucrezi, precum si de nevoile tale de a fi confortabil de fiecare data cand te asezi in fata biroului.

Alegerea biroului in functie de dimensiuni

Pentru ca biroul sa se incadreze perfect in spatiul de care dispui, este necesar sa tii cont atat de inaltimea acestuia, cat si de latime si de lungime. Este indicat ca inaltimea biroului sa aiba minimum 70 de cm, astfel incat sa adopti o pozitie corecta, cu picioarele sub birou.

Daca alegi o inaltime mai mica, bratele scaunului de birou nu vor intra sub el, in timp ce o inaltime prea mare nu va favoriza o pozitie comoda de lucru.

Pentru a lucra corect, este indicat ca picioarele tale sa atinga podeaua. Un birou perfect are latimea mai mare de un brat, astfel incat sa iti permita si putin spatiu liber in spatele monitorului.

Citeste continuarea aici: Alegerea biroului de lucru in functie de spatiu

Similar Articles

Comments

Cele mai populare