9 moduri in care iti poti transforma masuta de cafea in spatiu de depozitare

Gama de masute cafea este una foarte variata si le poti transforma cu foarte mare usurinta in spatii de depozitare atunci cand esti creativ.

Avem idei pentru refacerea mobilierului, cumpararea unui design adecvat pentru depozitare si actualizarea unei piese existente pentru a depozita mai mult in camera ta de zi.

Ai nevoie doar de masute de cafea moderne, care sa te ajute sa obtii tot ce ai nevoie si sa implementezi eficient sfaturile de mai jos.

Masute de cafea sub forma de cufere de epoca

Utilizand un cufar de epoca care colecteaza praful in podul tau vei putea crea o masuta de cafea vintage foarte interesanta. Deoarece cuferele sunt deja concepute pentru a tine cat mai mult posibil, sunt solutia ideala pentru a crea spatii de depozitare suplimentare in camera de zi.

Daca folosesti masutele de cafea asa, este recomandat sa pui in jur si cateva obiecte mici.

Daca nu ai un astfel de cufar, poti cumpara de la magazin masute in forma de cufere.

Masuta de cafea ca suport pentru carti

Cele mai interesante masute de cafea din lemn sunt cele in care depozitezi ceva. Daca ai de stocat o multime de articole de aceeasi dimensiune – gandeste-te la reviste, carti sau paturi – ia in considerare spatiul de stocare deschis.

Atunci cand obiectele sunt aranjate in stive de dimensiuni egale, efectul poate fi destul de placut vizual, plus ca o astfel de amenajare este usor de intretinut. Poti pune inclusiv cutii de depozitare cu capac in spatiul de sub masuta.

Masuta de cafea care gazduieste alte obiecte

Pentru a crea un spatiu de depozitare subtil in camera de zi, incearca sa folosesti un cos care se integreaza perfect in restul spatiului. O masuta de cafea pe doua niveluri, cu un raft interior, care are si telecomenzi, cabluri si reviste sub ea, este alegerea perfecta.

Daca alegi o masuta cu fibre de lemn vizibile vei obtine un aspect mult mai bun in interior si vei reusi sa schimbi complet vibe-ul livingului tau.

Masute de cafea sub forma de taburet

Citeste continuarea articolului aici: 9 moduri in care iti poti transforma masuta de cafea in spatiu de depozitare

{{clean2}}
{{clean3}}

Similar Articles

Comments

Cele mai populare